VAN HARTE GEFELICITEERD!

De komende tijd zijn jullie druk bezig met het plannen van jullie bijzondere dag.


Een dag waar jullie liefde centraal staat en waarop jullie omringt worden door familie, vrienden en kennissen.

Een dag waar jullie ontspannen gaan genieten van prachtige momenten.

Een dag waar jullie later met een grote glimlach op willen terugkijken.


Een dag die ik met liefde voor jullie vast wil leggen om jullie voor altijd deze herinnering te kunnen bieden.

01 / 12

SPONTANE MOMENTEN


Daar houd ik enorm van en dit probeer ik tijdens jullie bruiloft ook vast te leggen. Ik vind het ontzettend leuk als jullie de foto's terug kijken en die momenten weer helemaal voor de geest kunnen halen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat jullie tijdens je huwelijk niet met foto's bezig zijn maar gewoon GENIETEN van jullie bijzondere dag!

SFEERBEELDEN


Naast de foto's die ik maak van jullie als bruidspaar en van jullie gasten, maak ik ook sfeerbeelden. Denk hierbij aan de ringen tijdens de voorbereiding, de trouwjurk, de trouwauto en de aankleding van de tafel en omgeving. Hier hebben jullie namelijk ontzettend veel aandacht aan besteed en ook die dingen zijn speciaal om vast te leggen!

SHOOT OP LOCATIE


Voor of tijdens de bruiloft maken we ook nog even mooie foto's op locatie. Dit kan jullie trouwlocatie zijn of voorafgaand een hele andere locatie die jullie mooi vinden. Tijdens deze shoot zal ik jullie meer aansturen om zo, samen, mooie foto's te creëren. Wees niet bang voor statige foto's, tijdens deze shoot houd ik namelijk ook het meest van spontane beelden!ALS JULLIE FOTOGRAAF


Probeer ik mij zoveel mogelijk onzichtbaar op jullie bruiloft te bewegen. Jullie hoeven niet met mij bezig te zijn, jullie moeten vooral genieten van deze bijzondere dag! Wel houd ik ontzettend van gezelligheid dus ik zal mij ook zeker tussen jullie gasten mengen voor een leuk gesprek. Wellicht pak ik 's avonds op het feest ook nog even een dansje met jullie mee!

6 uur trouwfotografie al vanaf €1695

inclusief trouwalbum van 20x20cm

CHELSEA & PEPIJN

Wij zijn heel blij dat Cynthia onze mooie dag heeft vastgelegd! Super makkelijk in de omgang en heel sociaal. Vooraf een heel fijn kennismakingsgesprek waar wij al onze wensen konden bespreken.

Op de dag zelf heeft zij alle speciale momenten goed weten vast te leggen, en de foto's.... die zijn super!!