Een zonovergoten dag, blote voeten in het zand, een stralend bruidspaar en een geweldige groep familie en vrienden. Klinkt als dé ideale strandbruiloft toch? en dat was het ook! Benieuwd naar de geweldige dag van dit knappe bruidspaar? Lees en kijk vooral even mee!


Stropdas

De dag begon voor mij als fotograaf bij bruidegom Jort, die zich in het bijzijn van zijn schoonvader en zijn goede vriend (tevens ook getuige) mocht aankleden voor de grote dag. Alles liep gesmeerd bij de mannen tot het moment van het knopen van de stropdas... dat blijft soms toch wel een dingetje. Na een paar pogingen nam schoonvader het even over en knoopte de stropdas eerst bij zichzelf om, om hem vervolgens bij Jort om te kunnen doen. Wat hebben we gelachen om het 'gestuntel' en het zijn zulke leuke foto's om terug te kunnen zien.


Surfers

Na het aankleedmoment bij Jort was het voor mij tijd om ditzelfde moment bij bruid Denise vast te leggen. Met haar haren prachtig opgestoken en haar gezicht mooi in de naturel make-up werd zij door zusje Laura in haar jurk gehesen. Én wat voor een jurk!

Elegant, chique met een geweldige rug en perfect voor een strandbruiloft!

Jort was ondertussen gearriveerd en stond helemaal klaar voor de 'first look' met zijn prachtige bruid. Elkaar goed van top tot teen bewonderen en zelfs de details in Jort zijn colbert werden gecheckt (surfers en surfboards op zee, HOE VET!).

'Ruzie' met de duinwacht

Voorafgaand aan de ceremonie wilden we graag nog wat gezamenlijke foto's maken in de duinen van Castricum. Dat ging zo'n 15 minuten helemaal goed, totdat we graag het geweldige Volkswagenbusje op die plek op de foto wilde zetten. Vrijwel direct stond de duinwacht voor onze neus met de vraag wat we allemaal aan het doen waren. Het zusje van Denise werkt voor de Politie en heeft de duinwacht een beetje kunnen afschepen maar deze man was écht niet blij met ons... 'Ik sta toch ook niet in jullie achtertuin' riep hij nog eventjes. Waarop wij allemaal antwoordde dat hij hier anders van harte welkom was! ;)


Strandpaviljoen Zoomers

Na alle prachtige foto's samen was het dan toch echt tijd voor de ceremonie bij Strandpaviljoen Zoomers. Familie en vrienden stonden klaar in een mooie haag om het Volkswagenbusje met bruidspaar te kunnen onthalen en daarna konden we door naar de prachtige setting op het strand. Onder leiding van de echte Beach Babs Sabrina werd er gelachen, gehuild én getrouwd! De hoeveelheid liefde die Jort en Denise voor elkaar hebben spatte zo ongeveer van het scherm van mijn camera, wat een mooi stel heb ik deze dag mogen vastleggen!


Jurk: Stella York

Visagie: Sandra van Uffelen visagie

Bloemen: Bloemservice Nederland

Locatie: Strandpaviljoen Zoomers - Castricum

Vervoer: Ted's Volkswagen bus

Babs: Beach Babs Sabrina