Een weekendbruiloft op Texel, hoe heerlijk klinkt dat! Een prachtige omgeving en een weekend lang omringt door vrienden en familie om de liefde te vieren!


Ongelukje

Op vrijdagavond organiseerde Eveline en Ronald een gezellige BBQ met borrel voor hun vrienden en familie. Zelf was ik ook de vrijdag aangekomen op Texel, maar omdat ik geen foto's van de BBQ hoefde te maken kon ik lekker met mijn vriend uiteten en hebben we samen nog een borrel gedaan. Daarna op tijd naar bed want ik moest fit zijn voor de zaterdag!


Zaterdags werd ik bij aankomst meteen opgeschrikt door het nieuws dat de bruidegom, de avond daarvoor, een ongeluk had gehad met de fiets. Schaafwonden op zijn gezicht en een paar missende tanden als resultaat... OH MY! Maar gelukkig konden zijn tanden de ochtend van de bruiloft gemaakt worden en ik gaf aan dat ik de schaafwonden zeker kon retoucheren met Photoshop. De bruid was zo ontzettend kalm onder dit alles en we spraken met elkaar af dat het gewoon een prachtige middag zou worden want... 'slechter kon het niet'.


Trouwen bij de authentieke Texelse stolpboerderij Op Oost

Eveline maakte zich, samen met haar 2 kindjes, haar moeder en haar zussen klaar in 1 van de suites van boutique hotel op Oost. Hierna volgde de first look met haar partner Ronald en werd er een heerlijk glas champagne gedronken met de gasten die ondertussen allemaal gearriveerd waren in de tuin van deze Texelse stolpboerderij. In verband met Corona 'moesten' de gasten plaatsnemen aan verschillende tafels waar vooraf al een hoop gelachen en afgekletst werd.


Ceremonie aan het water

De ceremonie vond plaats aan de Waddenzee, waarvoor we een klein stukje over de dijk moesten lopen. Heerlijk om het gezelschap zo vast te kunnen leggen, lopend tussen de Texelse schapen! De locatie aan het water was prachtig aangekleed en doordat de ceremonie wat later op de middag plaatsvond hadden we een mooi, waterig zonnetje op de achtergrond.


Liefdevolle dag

Na de ceremonie keerden we terug naar Op Oost, waar het taartmoment en de borrel plaatsvonden. Er werden cadeaus uitgedeeld en natuurlijk oesters gegeten bij de borrel! Daarna mocht iedereen aanschuiven aan de mooi opgedekte, lange tafels die in de tuin van het hotel waren opgesteld. Heerlijk eten werd er geserveerd en tussendoor werden er prachtige speeches gehouden en een geweldig optreden gegeven door de vriendinnengroep. Hierna zat mijn dag erop en keerde ik met volle SD-kaarten en spierpijn in mijn kaken van het lachen terug naar het hotel. Wat een prachtige, liefdevolle dag was het!Trouwlocatie: Op Oost, Texel