INFORMATIE & WERKWIJZE

GEBOORTEFOTOGRAFIE

De geboorte van jullie kindje(s) is één van de mooiste dagen uit jullie leven, reden genoeg toch om dit op een mooie manier te laten vastleggen.

Als jullie geboortefotograaf leg ik alle gebeurtenissen rondom de geboorte van jullie kindje(s) op een pure en mooie manier vast. Ik fotografeer details maar met name leg ik de sfeer en emotie vast die tijdens de geboorte naar voren komen. Het eindresultaat is een dierbare herinnering die jullie nog vaak willen terugkijken.

Van te voren kom ik altijd even bij jullie thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken jullie wensen, grenzen, voorkeuren en eventuele vragen. Het is goed en prettig om elkaar even 'in het echt' te hebben gezien, voordat jullie eventueel besluiten om mij als geboortefotograaf in te schakelen. Het is immers een intiem moment dat jullie mogelijk willen gaan delen en het is dan ook belangrijk dat het contact wederzijds goed aanvoelt. Na het kennismakingsgesprek hoeven jullie niet direct een beslissing te nemen, jullie kunnen er rustig over nadenken.


Wanneer jullie er voor kiezen om de geboorte van jullie kindje(s) door mij te laten fotograferen, zal ik vanaf week 38 tot de geboorte

voor jullie bereikbaar zijn. Zodra de bevalling goed op gang is gekomen kunnen jullie mij bellen en vanaf +/- 5 cm ontsluiting zal ik onopvallend aanwezig zijn om de geboortereportage te maken. Ik blijf tot ongeveer 2 uur na de geboorte aanwezig om foto's te maken. Daarbij worden bijvoorbeeld ook foto's gemaakt van de eerste voeding, de eerste onderzoekjes, maar ook van de ontmoeting met eventuele broertjes en/of zusjes en het mogelijke bezoek dat langskomt om jullie kindje voor het eerst te bewonderen.


Ik ben mij bewust dat ik aanwezig ben tijdens een ontzettend intieme aangelegenheid. Het is een speciaal moment voor jullie als aanstaande ouders. Daarom ben ik uitsluitend op de achtergrond aanwezig en zal ik proberen zo min mogelijk op te vallen. Ik pas me aan de situatie aan en fotografeer het gehele proces van een afstandje en puur zoals het is. Ik maak geen gebruik van flitslicht en zet niets in scene. Iedere geboortereportage is daardoor uniek en vertelt jullie eigen persoonlijke verhaal.

PAKKETTEN & PRIJZEN


PAKKET 1


» (vrijblijvend) kennismakingsgesprek

» bereikbaar vanaf week 38

» aanwezig vanaf ongeveer +/- 5 cm ontsluiting tot 2 uur na de geboorte

» alle bruikbare beelden nabewerkt op hoge kwaliteit in kleur en zwart/wit

» mini-album door mij opgemaakt€1395,-

inclusief BTW, EXCLUSIEF EVENTUELE PARKEERKOSTEN


PAKKET 2


» (vrijblijvend) kennismakingsgesprek

» bereikbaar vanaf week 38

» aanwezig vanaf ongeveer +/- 5 cm ontsluiting tot 2 uur na de geboorte

» alle bruikbare beelden nabewerkt op hoge kwaliteit in kleur en zwart/wit

» groot, luxe album met naam en geboortedatum gegraveerd op de kaft€1595,-

INCLUSIEF BT, EXCLUSIEF EVENTUELE PARKEERKOSTEN

Momenteel ben ik bezig met het uitbreiden van mijn portfolio op het gebied van geboortefotografie.

Mag ik jullie foto's gebruiken voor mijn portfolio? (gaat altijd in overleg welke foto's dit zijn) dan krijgen jullie 50% korting op bovenstaande prijzen.

(geldig voor boekingen t/m 31 december 2022)Schrikken jullie van bovenstaande prijzen?

De Geboortefotograaf legt in dit artikel uit waarom geboortefotografie zoveel kost